Hikikarpalot otsalla katse jumissa
uusiutuvat kattolankut
ilma jota on nytkin vaikea hengittää
!
siltikin
minuuttien kuluttua
lupa nukahtaa
nähdään taas
viiva jota piirtää tarpeeksi kauas
nujertaa väsymys toisella
Selite:
Jotain tekstintynkää pitkästä aikaa tännekin, menköön :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi