pieni pyyntö Jumalalle

Runoilija chikusha

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen tunteellinen, herkkä, hieman huomionkipeä, äänekäs ja hellä persoona, joka haluaa joskus tulla rakastetuksi. Olen avoin ilmaisemaan tunteeni ja sanon suoraa sen, mitä ajattelen ja ajaatelen vasta jälkeenpäin. ^^'
 

Kukaan ei kuule vaikka kuinka huudan.
Kukaan ei näe, kun itken.
Kukaan ei näe, kuinka sydämeni itkee verta.
Miksi?
Olenko tosiaan niin mitätön?
Onko olemassa ketään, joka välittää?

Jumala... Haluan luoksesi.
Vie minut pois tästä kylmästä ja pahasta maailmasta.
Ota minut luoksesi. Laske minut rakastavaan syliisi.
En halua menettää uskoani Sinuun.
Jos rakastat minu, ota minut luoksesi ja anna minun rakastaa Sinua, sillä vain Sinä huomaat minut.

Selite: 
olin masentunut... minkäs teet... no, on siitä jo aikaakin, mutta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä sano masennus, koska se ei ole vielä sitä jos olet kaksi päivää mieli maassa. tietenkään ei myöskään saisi sanoa 'ei' vaihtoehdolle.

Minusta tämä ei ole runo. Kuten otsikko sanoo, pyyntö. Mutta silti koskettava, vaikka rivitys kusee (anteeksi suora ilmaisu) ja muutenkin klisee. Mikäpä ei tosin enää nykyään olisi.

 

Käyttäjän kaikki runot