Osa sinun maailmaasi

Runoilija Pilkkasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun hän lähti, ajatukseni katkesi. Kiitos kaikenlaisesta palautteesta, arvostan sitä todella.
 

Me voisimme yhdessä olla vajaita
nauttia ahdistavasta arjesta
juosta alasti sateessa, tunteettomina

Suljit ikkunat

Et tahtonut kuulla enää niitä sanoja
merkityksettömiä lauseita
joiden jälkeen kuului huokauksia

Haluaisin koskettaa sinua
ja kieroutuneita haavekuvia,
edes kerran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sopii minun kieroutuneellle mielikuvitukselleni.
Upeeta tekstiä ja kauniita kohtia.

"Suljit ikkunat"
Sai pysähtymään. PIti tarkistaa, että vielä hengittää. upea.

"Haluaisin koskettaa sinua
ja kieroutuneita haavekuvia,
edes kerran"
Jotenkin upea lopetus.
Kosketti ja syvältä.

Hyvää synttäriä.

Jotenkin ihmeessä tuosta "suljit ikkunat" kohdasta tuli mieleen se laulu, "kaksi lensi yli käenpesän".
Omalaatuinen ja kieroutuneen ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot