oli kesäöinen sumu
ja matalalta kuiskaava
vaaleanpunainen aurinko
usvahattaraan hukkuivat
ladot ja autiotalot
laiduntavat lehmät
ja matalalta kuiskaava
vaaleanpunainen aurinko
usvahattaraan hukkuivat
ladot ja autiotalot
laiduntavat lehmät
ja minun mieleni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit