Miksi sydämeni veit?
Sitä tarvitsen.
En elää ilman sitä voi.
Sinusta puhumattakaan.
Olet elämäni valo.
Muttet sitä huomaa.
Et ymmärrä vaikka kuinka näyttäisin.
Ilman sinua millä minä elämäni täyttäisin?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi