ymmärtäväinen

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 18.10.2024 13:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
luoja tietää ikäväsi askel määrän
luoden toivollesi määränpään

entä onko muistoillasi mieli
surusta kaipaukseen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi kukaan ei itse yleensä tiedä elämänsä pituutta.
Kiitos ei tiedä, enkä niin ajattele sillä sinänsä merkitystä olevankaan.
Mikä on ikävän ajan pituus ja tarkoitus sillä, mihin se vie, mitä opettaa miten kehittää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot