Illan suu

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
66
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 2.9.2024 11:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
auringon huuli maistanut katajanmarjoja maan,

metsärajan takaa taivaan valo illastaa,
Kuin kuolemaa,
                                                        unettaen varjoja,


ennen viimeistä hotkaisua.
                                      
                                                                            
Ei niin iltaa
Ilman päivän silmää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomen luonto on henkeäsalpaavan kaunis.
Illan suu hotkaisee päivän? Onhan siinä pureksimista kuin runossasikin. Jatkaa persoonallista tapaasi runoilla.
Katselin eilen auringonlaskua,
niin värikkään kaunis...
mutta runossasi saat sen
erikoisen muotoilun ja
sisällön ansiosta lukemisen
arvoiseksi, kiittää Marle ;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot