päälläni raakut otsa kallioiden
naurelee märssypäiselle miehelle
kun kaarnaveneen veistelin suureen veteesi
keinuni ruuheni pelastusta huutaa
myrkyn naidessa aaltojasi
Rakasta minua älä minun hukkua anna
Rakasta minua tuulen lullana lainesi lanteilla
Rakasta minua,
sisareni hymykuoppien luojan soma kaunotar,
kyynärpääveljeni hän taivas minua luoksesi pyytää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut