KultamuRulle

Runoilija Susku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulle niin tärkeä olet,
onnellinen olen aina kun luokseni tulet.
En koskaan halua menettää sinua,
toivottavasti et sinäkään minua.
Niin kovin surullinen olisin,
jos joku aamu yksin heräisin.
En edes halua ajatella sitä,
mutta arvaappa mitä:
rakastan sinua erittäin paljon,
muistutukseksi sen nyt sinulle kerron.

Selite: 
(14.9.05) Miun kultamuRulle kirjotettu.Rakastan siua <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot