yö niin kaunis

Runoilija Kouluikäinen tyttö

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 11.9.2017
Viimeksi paikalla: 25.10.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.2002

 

Uneen kauniiseen mä nukahdan, pellavaan pehmoiseen painun.

Tähdet kirkkaana valoa tuo, ikkunasta kuu siluetin kauniin luo.

Pimeys ei enään pelotakkaan, kun suuret kauniit tähdet tuikkivat. 

Yö on hiljainen, myös rauhallinen.

Uni kaunis niin maltillinen.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikki näkisivät pelkästään kauniita unia, aina.
Kauniisti runosi rimmailee, rauhallisesti eteenpäin soljuen.

**Onnea Sinulle syntymäpäivänäsi**
 

Käyttäjän kaikki runot