Kun elin valossa
näin vain valoa
Jos pimeään jäin
pimeää näin
Silmäni väsyneet
sopeutuneet
eivät kumpaankaan
Uudestaan
tilanteen arvioin
silmäni puhkoin (”Noin!”)
Kaivoin kuopistain
heitin koirille kai
ja päätin
”Tästedes katselen unia vain!”
Selite:
Näin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi