Nimetön

Runoilija Metsäpuronen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 15.8.2021 21:29

Asuinpaikka: Kouvola, Anjala
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1954
Facebook:

Pihapeltosi laajenee sitä mukaa kuin sydämeesi tulee tilaa toisille ihmisille ja asioille
 

”Rakastan sinua
silloinkin kun olen
väsynyt ja en jaksa sitä kertoa
rakastan sinua
silloin kun olet ja olen hiljaa
rakastan sinua
kun kosketan ihoasi hiljaa
ja tunnen lämpösi
rakastan sinua kun pilvet
kulkevat lähellä maata
rakastan sinua kirkkaina
päivinä
rakastan sinua öisin
kun kuu kurkkii ikkunan takaa
rakastan sinua
kun rukous kantaa lähelle
Jumalan alttaria”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitit kauan sitten.
Nyt on jo syntymäpäiväsi. Toivotan onnea sinulle, toivottavasti runoilet vielä.

Kaunista ja herkkää!

Oi kuinka kaunis, herkkyydellä kirjoitettu. Hyvää syntymäpäivää,

 

Käyttäjän kaikki runot