YLI VAIKEAN AJAN

Runoilija vekari

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 19.8.2017
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

YLI VAIKEAN AJAN

Jaksoin yli vaikean ajan,
kun tunsin sinun
ajattelevan minua.

Päivät olivat pitkiä
ja yöt pimeitä.
Tiesin ajatusten kantavan.
Tietoisuus lievensi kaipaustani.
Rakkain.


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista pidin :)
 

Käyttäjän kaikki runot