tyttö peilissä

Runoilija sininen kuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pitkä katse,
johon nukahdan.
turvapaikkani,
se hetki vuorokaudesta,
jolloin ei tarvitse ajatella.
aamu,
ja pakotan itseni nousemaan.
peili edessäni,
joka pakottaa näkemään.
tuo on se tyttö,
jota hän rakastaa.
mistä minä olen,
eivät nuo kasvot ole.
kuka minä olen,
ja kuka on tuo tyttö peilissä.
ei koskaan puhu,
on vaan.
katsoo kun kysyn.
siitä pitäisi jotain ymmärtää, kai.
se katse johon nukahdin.
hän sen ymmärsi.
mutta kerroinko minä sen,
vai oliko se tuo tyttö,
en tiedä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyttö peilissä. Hmmz.
Vaikuttavaa tekstiä, todella.

 

Käyttäjän kaikki runot