Unohdus

Runoilija Josefín

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.7.2017
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.8.1998

 
Huuhtoa huulilta huomisen huolet,
virrata vapaudessa
tuskatta taivaltaa. 

Hengittää tuulen ääntä, 
Kuiskia ilmaan kuolleita haikuja.

Tukahduttaa kuiskaukset tyhjyydestä
Elämästä.
Kuolemasta.
Tästä. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä tosiaankin on nyt ja tässä, ei unohdeta sitä.
mm. rytmikkäät sanat toisten perään, ajatus jatkuva ja lauseet ehyet. Jälkimaku on makea.
 

Käyttäjän kaikki runot