Sinä

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Sut kesäyössä näin. Myöntää täytyy rakastuin. Vilahdukseen hiusten, keinahdukseen lanteen ihastua mä taisin.

Sua saavuttaa mä en ehkä milloinkaa voi. Kuitenkin sydämeeni lämmin, palava muisto jäi.

Siinä sä sitten seisot, hiukset nutturalla. Huuliasi mutristaen silmiini sä katsot.
Tuokioon hukuttaudun, kääntää en mä katsetta voi.

Ikuisuus kuluu, lähestyy hetki unelmien.
Huulet kohtaavat, verien virratessa halu kuohuu kehossa.

Selite: 
no vaihteeksi tommonen :D
Kategoria: 
 

Kommentit

hetkenkö ihastus
pilviin livahdus?
toiveiden täyttymys
näen runossa hymys.

 

Käyttäjän kaikki runot