Aina

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedäthän olet ajatuksissani päivittäin.
Tiedäthän,
minulla on ikävä.
Uskothan,
en minä unohda.
Uskothan,
kyllä minä välitän

Päiväittäin kadun tekojani, sanojani,
kaikkea miten olen sinua satuttanut.
Kadun sitä päivää, kuin syntymääni,
kun tipahdin maanpinnalle leikkimään.
Leikkimään sinulla,
sinun tunteillasi.

Olit kaunis ja ihana,
mutta samalla liian hauras.
Älä luule että syytän siitä sinua,
sillä en tee niin.
En koskaan.

Enää en voi tehdä mitään.
Minun olisi pitänyt olla ajoissa,
mutta myöhästyin.
Myöhästyin pahasti.

Olet sydämmessäni.
Enkä voi kuin olla pahoillani,
pyytää anteeksi,
vaikka sillä ei enää ole sinulle merkitystä.

Selite: 
Muista olet aina paras ystäväni.. Minun päivälleni... <3 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot