Asfalttitaivas

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Hetken vielä valoisaa, sitten syksy
Asfalttitaivas, pilvet jotka satavat pikeä
Odottivat tuhat vuotta ja enemmänkin
vaan portit ovat kiinni, saranat ruostuneet
Tutkimattomia Jumalan tiet

Ja niin tulee talvi ja kaikki kirkas
siivet pirstaleina taivaan enkelit
toiset sanovat sitä kauniiksi
jäävät yhä odottamaan, vaikka lumen alla
ovat kukatkin jo kuolleet

Selite: 
Ehkä minua ei ole helppo ymmärtää. Ehkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, pidin... :)

 

Käyttäjän kaikki runot