Haluan riutua rakkaudessa. Ratsastaa sen korkeilla aalloilla ja antaa sen viedä. Haluan hikikarpaloiden tipuvan nenänpäästäni kun en voi saada tarpeekseni sinusta. Haluan pieniä juttuja, niitä yllätyksiä. Yksi ruusu silloin tällöin, kävely ruskaisessa metsässä käsikkäin. Lause Minä Rakastan Sinua. Sillä minä todella Rakastan Sinua, Olet Rakkaani enkä edes tiedä miksi. Ehkä ne sinun silmäsi saavat minut onnelliseksi silloin kun ne katsovat minua ja minä näen ettei sinulle ole mitään muuta olemassa, mutta se on vain se pieni hätäinen hetki joka kuin vahingossa tunkee itsensä siihen ja kohta se onkin jo poissa. Olen yrittänyt sanoa Sinulle että haluan jotain muutakin, jotain joka antaisi meidät toisillemme. Mutta tuntuu että et välitä ollenkaan ja se saa minut ajattelemaan että haluanko todella tätä? Haluanko lopun elämäni viettää ihmisen kanssa joka on niin ihana ja hellä tärkein ihminen päällä maan mutta jolla kokoajan täytyy olla jotain tekemistä, täytyy kiitää paikasta A paikkaan B ja ennen kuin siellä on täytyykin jo olla paikassa D. Ei minä en sellaista halua. Haluan elämän täynnä iloa, rakkautta, pieniä nautintoja. Tiedän että pakostakin kuuluu aina sitä negatiivisuutta, mutta en halua elämää josta en ehdi nauttia, enkä halua tajuta juuri ennen kuin kuolen että hei, minun olisi pitänyt elää.
En tiedä muuta kuin sen että sinua minä rakastan enkä kenenkään muun kanssa halua olla. Ja sen että minä haluan elää ja kokea Sinun kanssasi. Lähteä vaikka tiibettiin tai jonnekin ottaa selvää kuulummeko me oikeasti toisillemme....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi