Herra K

Runoilija Tobelius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on vanha kaveri
Se päättää minne tieni vie
Se ei pidä ääntä itsestään
Se ei kerro suunnitelmistaan

Joskus se nauraa räkäisesti päin naamaa
Joskus se hymyilee kauniisti
Kerran läimäytin sitä kasvoille
Sain tuplasti takaisin

Se on vanha kaveri
Silti en tunne sitä
Siihen ei voi luottaa
Mutta on pakko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miellytti rytmiltään, yllätyksellisyydellään ja sinä omatapaisella tyylillä kirjoittaa. Tämä on melkein kuin 8 -vuotiaan ensimmäinen runo, enkä nyt tarkoita sitä suinkaan pahalla. Tyyli sopii tähän tekstiin.

Ja paljon onnea syntymäpäivänäsi :)

Täysosuma. =)

 

Käyttäjän kaikki runot