Kiellän kaiken

Runoilija Lila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minun kehoni on lintu ilman siipiä joka yrittää lentää halki taivaankannen saavuttamatta määränpäätä
 

Itken raivoani pois.

Raivoan itkuani pois.

Minä niin vapisen ja pelkään.
Yksin nurkassa kyyhötän.
Hengitän raskaasti ja kiellän totuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää synttäriä!

Joskus ei kestä totuutta. Vielä.

Sopii tähän hetkiseen mielentilaan! tosi kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot