Kokelas

Runoilija nainen30

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1973

En minä aikaisemmin
ollut mikään
lässynlässyn/liirumlaarumpaskaa
kirjoitteleva idiootti.

Jos minä olen helvetti hullu,
niin Sinä minut
loit.


"Come, break me down 
Bury me bury me, 
I am finished with You,
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was You"
=30 seconds to Mars=
 
Minut on käsketty
etsimään heimoani
vielä en ole täysin oppinut
erottamaan niitä
jotka tajuavat oikeasti
koska liikutaan
syvemmissä vesissä

Musta susilauma voi vainota
muttei koskaan tule voittamaan
valon ja totuuden voima
on aina vahvempi

Kadotamme itsemme
turhuuksien äärellä
vajavaisuuksien penkomiseen
vaikka kaikki on lopulta
vain sisältä vyöryvää mielen aaltoa
jonka paino punnitaan viimeisellä asteella

Sisäistä vahvuutta
on olla ulospäin heikko
olla vain
olematta mitään suurta
tai tärkeää

Kun katselet yötaivasta
ja näet kuinka valon ja pimeyden rajat
sekoittuvat
voit nähdä yksinäisen suden
kurkottuneena
ulvomassa kuuta

ja huomaat että senkin sisältä
voi lopulta kummuta
valkoista valoa.

 
Selite: 
Tämä on Sinulle Juha. Ei tunnettu kun tämä runo syntyi, mutta nyt yksi heimon jäsen on löytynyt:)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tulkintaa ja mietintää, eikun vain ulvomaan ;) 
Kiitos lukuisista kommenteistasi:)
Vaikuttavaa tekstiä..pysyi väkevänä loppuun asti.
Kiitos Samuel! Väkevä on juuri se sana jota olisin tarvinut runoa kirjoittaessani, se oli ihan mielen päällä ja nyt Sinä annoit sen minulle:) Mutta enää en viitsi lähteä muuttamaan..:)
:> Näihin runoihin uppoutuu.
Aivan upea metafora, tunnelma ja suuri lataus viisautta, jonka tajuaminen auttaisi meitä kaikkia. Upeaa, että väläytät syvällistäkin puoltasi, joka on selvästikin valtameri.
Kiitos Nur, kommentoit aina niin sanarikkaasti ja kauniisti:)
Vaikuttavan runosi kaksi viimeistä säettä vakuuttavat erityisesti.
 

Käyttäjän kaikki runot