Nimetön

Runoilija Kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan kuulla sinulta sen kauneimman lauseen,
ja sen voimalla haluan nousta taivaisiin, saavuttaa kaiken mitä haluan,
haluan rakastaa sinua, haluan koko maailman tietävän että rakastan sinua,
ja sen kuinka paljon sinä minulle merkitset.
Haluaisin että sinä olisit se aurinko joka lämmittää minua,
taivas joka sataen itkisi minun kanssani kun minun on paha olla,
ukkonen joka jyrähtäen saisi minut järkiini kun käyttäydyn tyhmästi,
kuu joka toisi sinut öisin mieleeni, joka valaisee tietäni pimeässä tähtien kanssa.

Selite: 
yksi ensimmäisistä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava,kaunis,ihana runo...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kulkuri ? 22.5.2005 0 Runo
Kulkuri Nimetön 22.5.2005 1 Runo
Kulkuri vapaus 22.5.2005 8 Runo
Kulkuri Nimetön 28.12.2003 3 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 2 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 1 Runo
Kulkuri Nimetön 26.12.2003 0 Runo
Kulkuri Nimetön 7.12.2003 0 Runo