keskiyö...

Runoilija JuKaLe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä olen kuin lehdetön puu, juuret syvällä jäätyneessä maassa.
Katselen öistä maailmaa ja yritän ymmärtää. Yön pimein hetki, minuutit epätoivon saa mut toivomaan jotain parempaa.

Selite: 
Paljon on koettu, paljon on nähty... Joskus tulee hetki jolloin haluais nollata kaiken.. tää oli sellaisen hetken mietintä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Öhmm..Ei keskiyö oo yön pimein hetki..

 

Käyttäjän kaikki runot