Haave

Runoilija Metsäkauris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin jonkun jota rakastaa,
josta huolehtia.
Tahtoisin jonkun jolle huoleni kertoisin, salaisuudet uskoisin.
Tahtoisin jonkun joka minua kuuntelisi,
ymmärtäisi.
Tahtoisin jonkun jonka kanssa nauttisin kaikesta,
jakaisin ilot ja surut.
Tahtoisin ystävän,
oman hevosen.

Selite: 
Haave on suuri, mutta pelkäksi haaveeksi se ei tule jäämään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana haave runon muodossa, tykkäsin. Jatka samaan malliin!

kaunis on haaveesi.. hieno runo- pidin paljon.

sinulla on kaunis haave...toivon sen toteutuvan...pidä kiinni...äläkä luovuta...

 

Käyttäjän kaikki runot