Pahalta tuntuu kuulla äänesi
Ikävän se tuo mieleeni
Katkerat kyyneleet
Raastaa sydäntä ahnaasti
Repii ja raatelee rumasti
Esine, suuri piikkinen
Pomputtava ikävä
jyskyttää
sydän ei lähde irti
Selite:
pitkästä aikaa :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettavaa kaipausta..tämä tunne on minullekkin kovin tuttua...