Jumala kuulee jokaisen,
aivan pienimmänkin rukouksen.
Kuulee huudon ja kuiskauksen hiljaisen,
milloin vastaa Hän, sitä tiedä en.
Kuulee kurjaa ja köyhintä taakkansa alla,
antaa kuivuuden loppua satamalla.
Kuivaa poskelta vierivän kyyneleen,
liitä kätes jo valmiiksi kiitokseen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä lohdullinen runo.
Ihan mielettömän hieno.
Suosikkeihin napsahti.