Tulevat

Runoilija enmuista

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.9.2016
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 12:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tulevat
kesän vaaleat yöt
tutkivat kädet, miehen työt

kuikan huutoon sekoittuu
väräjävä huokauksesi

silmissäsi aamuinen aaltovälke
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttista mutta koskettavaa ✨
Kerrassaan upeaa, kunpa olo olisi aina yhtä hyvä.
Kesäyön kosketuksia ja kuikan huuto...  tässä on runoilija kulkemassa kohti suviseikkailuja.
Viimeinen rivi vie kivasti raikkaaseen veteen.  Aamu-uinnille ehkä?
 

Käyttäjän kaikki runot