Ukille

Runoilija *Miisa*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit sillä rajalla,
elää vaiko kuolla.
Se läheistesi sydämiin,
toi murhetta ja huolta.

Kuolo sinut korjasi,
torstai-päivänä tuona.
Pääsit lepoon ikuiseen,
rakkaimpiesi luona.

Selite: 
Sinut aina lämmöllä muistaen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot