Valheellista

Runoilija triquetra

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.10.2002
Viimeksi paikalla: 7.2.2023 16:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.7.1974

Vielä paljolti elämättömästä elämästään kirjoittava tai sitä ainakin yrittävä. Kaikki ei ole minua, mutta minusta. Menee vuosi, kun en kirjoita ja taas kirjoitan. Jos kirjoitan.
 

Mikä on minun totuuteni
Kuinka kukaan sen voisi kertoa
Itse en ainakaan kykene
En tiedä totuudesta mitään
Elän valehdellen
Valehtelen eläväni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista...itselleen pitäisi aina olla rehellinen, mielellään toki muillekin

Tuttuakin tutumpi tunne. Taidokkaasti pohdiskeleva runo.

hieno ja ajatuksellinen runo. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot