Sinä

Runoilija Heiku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivittäin kiitän sinusta
Lailla tuulen,
autat elämääni eteenpäin
Surujeni keskellä,
kun monet olivat menneet,
Sinä jäit
Tukesi minua kuljettaa,
sanasi saavat uskomaan parempaan huomiseen
Halauksesi saa henkeni taas kulkemaan
Olethan aina vierelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Jokainen tarvisi samanlaisen vierellä kulkijan rinnalleen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Heiku Nimetön 29.9.2008 0 Runo
Heiku Sinä 5.2.2008 1 Runo
Heiku yhdessä 5.2.2008 1 Runo
Heiku Nimetön 5.2.2008 1 Runo
Heiku Nimetön 17.1.2005 2 Runo
Heiku Sydämeni 17.1.2005 2 Runo
Heiku vain tähdenlento 28.9.2004 1 Runo
Heiku kun tietäisit 3.9.2004 0 Runo
Heiku En sua näe 3.9.2004 1 Runo
Heiku unelmia 3.9.2004 1 Runo