Tarujen tunturit

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 13.9.2024 16:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Tänne korkealle
jätän kyyneleeni.
Annan auringon
lohduttaa.
On onni pienuudessa
ihmisen,
armollisuudessa ajan,
sen muistojen.
Kauan ennen meitä
kasvoi tämä maa,
ja jälkeemme meidän
se myös jää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin lohdullista pohdintaa, tulee levollinen mieli.
tunturissa murheet hellittävät, kiitos sanoistasi! <3
 

Käyttäjän kaikki runot