Kirkasti illan pimenevän
kuun säteet varjoja luoden.
Suden ulvonnan kuulen korvissain
kuvitelma mielessä soiden.
Yksin huuhkaja huhuilee
rakentaa rakkauden pesää
ystävää kaivaten aivan ikiomaa.
Aamun sarastus kirkastaa maisemat
uudet äänet ja kukunnat kuulen
sirkutus liverrys kuherrus
pesän rakennus
uusi rakkaus täyttää tienoot.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi