olen pahoillani,
etten osannut silloin vielä sanoa
parasta maailmassani olevan takkisi tuoksu.
nyt oven sulkeuduttua takanasi,
kasvoni jäivät sinuun
palanen minuun.
elämä oli minäsinä,
tuleva tulkoon.
Selite:
meniys.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi