Silmäkulmissa lehtiä ja tuulta,
ruskan kaikki sävyt
raajoista katosi tunto metrejä ja 50 suudelmaa sitten
ei se haittaa, tätä tahdoin
maailma ei ollut kohdallaan
palaisiko se koskaan
entisenlaiseksi, huojuvaksi tilaksi
jonka tiet on puomitettu
suljettu
siihen kummalliseen aikaan,
jolloin sydämeni oli aidattu
Selite:
Jatkukoon maailma näin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Löydän tästä valtavasti ja samaistun 100%sesti. Suosikkeihin.
Jatkukoon näin, jos on paremmin. Aivan mahtava tämä. Ihanan pohdiskelevia sun runosi.