Sinä?

Runoilija Mac O. Wizzch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 12:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.5.1976

 



Olen kuningas
olen kuningatar
olen raiskaaja ja rakastaja,
ritati vailla pelkoa ja 
ruskea housuinen pelkuri,
olen kuvankaunis rumilus ja
kaatokännissä uppoava pilkkisyötti.

Mitä sinä olet? kenties kaunis ja sympaattinen
ei, ehkä sittenkin olet vain tylsä.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä ainakin olen hyvin tylsä, kukaan ei ole käynyt "teroittamassa" ;)
 

Käyttäjän kaikki runot