Hiiri autoajelulla
huristelee sataa
huomaa kissan kaupungilla
kantamassa pataa
hyvän padan ainekset
ystävyys ja ilo
kantamukset melkoiset
ja myytävänä kilo
eikö pure tarjoukset
hämmästelee kissa
kun ohi pyyhkii hiiri
sata lasissa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Iiiiiiihana! Hyvälle tuulelle sai!
*repeemys satasella* :-D tämähän on aivan mahtava loru vaikka aikuisillekin, mutta ihan yhtä hyvin kelle vain.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Iiiiiiihana! Hyvälle tuulelle sai!
*repeemys satasella* :-D tämähän on aivan mahtava loru vaikka aikuisillekin, mutta ihan yhtä hyvin kelle vain.