1/2v100

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
Puolikas takana
vuosisadan

monta mäkeä kuljettu
ylös ja alas

tarinoita kuultu
ja tosiakin

silmiä availtu
ja suljettu

tunteella aina
jokaiseen mutkaan
ja tienhaaraan

täysillä
kokonaisena
kaikki peliin

viimeisenä päivänä
edellisen puolikkaan
vähän pelotti
vanhuus
ettäkö kävelykeppi kouraan

aamun sarastaessa
päätin että kyllä
keppi käteen
mutta ei tueksi
vaan nakataan se kauas
niin kauas
ettei siihen tarvi nojailla
vielä

vaikka joskus potkii
elämä
joskus se myös antaa

viime aikoina
olen saanut kodin
elämän nälän
 ja kauniin vaimon
jolla suuri sydän

nyt on aika
antaa
elämän koskettaa

on aika
hymyillä
ja hypätä kyytiin
kun matka jatkuu...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tarinaa, vie mukanaan iloon... Kiitos  ! :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot