Tontun kolmas

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Niin sai tonttu tossut

suutaritontun varastosta

pitkän hyllyn perältä

sai uudet sukatkin

harmaat lampaanvillaiset

 

tossujaan se ihailee

kääntelee ja katselee

halailee ja hymyilee

iloisena astelee

taas satakunta vuotta

 

haaveillessaan havahtuu

joulukiireet seisahtuu

jos vaan tässä istuskellaan

pikaisesti sukat jalkaan

tossut kinttuihin ja tonttu touhuihin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva joulukalenteri 🙂
Kiitoksia!
tossuja kyllä tarvii tonttu näillä pakkasilla -
jännittävää nähdä
mihin tämän tontun jaloissa päätyvätkään
No niin tarvii ja villasukkia 🧦

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot