Tontun kahdeskymmeneskolmas

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Aamun koitteessa

aamupuurojen jälkeen

tonttu tietää tarkalleen

mitä täytyy tehdä

mihin täytyy mennä

 

koko päivän se valmistelee

ja kun ilta alkaa hämärtää

se ottaa vielä hörpyn lämpimän

katsoo peilistä itseään

ja jopa hieman ihailee

 

hyvältä se näyttää

oma kuva jouluinen

on taas tullut aika lähteä

kulkemaan metsien halki

valonaan tuhat taivaan tähteä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tonttupoika se valon tuo 🧑‍🎄

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot