Tontun kahdeskymmenes

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Onhan se taito

tälläkin tontulla

kun saa ihmiset uskomaan

itseensä jouluiseen

lähes näkymättömään

 

tosin ehkä jotkut

ovat jopa nähneetkin

mutta vain harvat

ja vain sellaiset

jotka oikeasti uskovat

 

joulun taikaa pystyvätkin

parhaiten kokemaan sellaiset

jotka näkevät tonttuja

enemmän kuin ihmisiä

joulunaikaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep 🙂
Näin on 🎅🏽

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot