Tontun yhdestoista

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 

Tonttulaakson yö loi

runsaan lisälumipeitteen

entisten kinosten päälle

tonttujoukkojen kiireisiä

kulkuja hankaloittamaan

 

aamuvarhain tonttukylän

jokainen tonttu heräilee

ja hieraisee silmiään

kerran jos toisenkin

kun ei usko näkemäänsä

 

lunta tullut kinoksittain

vaan kaikki tonttujen polut

ja jokaisen tuvan jokaisen pihan

lumet työnnetty sivuun

siistimmin kuin milloinkaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihmeitä tapahtuu tontuilllekin!
No kyllä, ei nekään kaikesta kaikkea tiedä 🙂
Salatalkkari selvästi 😁
Monitoimitonttu, osaa kaiken, tai ainakin yrittää 🫢

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot