Ja kuitenkin

Runoilija Kulkuritar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2019 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvää rakkaudentäyteistä ja Onnellista Vuotta 2015! Hupsista! Taas se vuosi vaihtui vauhdilla! Kiitos jokaiselle yhdessä ja erikseen, jos en aina muista kiittää, kun harvoin tulee käytyä sivustolla. Elämä kuljettaa....... Minäkin olen koonnut runoni kolmeksi kirjaksi. Eivät ole myynnissä kuitenkaan. Iloitsen suuresti näistä "iltatähdistäni"
 

Onni siitä
että
saa olla äiti
....edelleen
heille kahdelle

mutsi, mude.
äiskä
äippyli
äitsykäinen
äet
ja milloin mitäkin.

Selite: 
ja minäkin ( kaikessa äitienpäivävastaisuudessani ! ) kirjoitin jo kolme runontapaista. " Yhä minä opin."
Kategoria: 
 

Kommentit

Äideillä on monta lempinimeä ja kaikilla niillä yksi tarkoitus. Rakastaa ja tulla rakastetuksi ;)

 

Käyttäjän kaikki runot