Place on Earth (Heaven is a)

Runoilija Brenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä petollisemman liukkaaksi
asfaltti käy
sitä tiukemmin korkoni
öisen kaupungin katuihin
pureutuvat
enkä

kaadu vaikka
horjuisinkin.
 

En minä taivaasta
mitään tiedä
mutta olisinko sinulle edes
muita kauniimpi
kiirastuli?

Selite: 
Belindan kasarihitti kicks ass.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet varmaan... kauniisti kysyt.
Ihana on runosi.

Oih, epäilyksettä: OLET:)

Lyhýt ja ytimekäs ajatelmamainen runo.Ajatus on realistinen.Eihän kukaan voi olla pelkäksi iloksi muille, edes rakkaalleen.
Paljon onnea syntymäpäivänäsi!

wau, varmaankin, sitä toivon, olet niin aistikas, kysymyksesi kanssa;)

Kyllä vain, tämäkin kolahti kuin sata kiloa rautaa :)

Goody goody. Miksi englanniksi nimi?

Kiirastuli on oivallinen paikka odottaa taivaaseen pääsyä. Ja olet, todella, siis kaikkein kaunein. En toki tuota kiirastulea niinkään allekirjoita, vaan puhuisin ihan vaan heavenistä.

Vastakohta-asettelu toimii.
Nokkeluus vauhdissaan.
Lopputulos on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot