Miksi on niin vaikeaa

Runoilija pepejh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2020 4:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1980
Facebook:

 

Miksi on niin vaikeaa

olla iloinen ja nauraa,

kun ei vierelläsi olla saa.

 

Miksi on niin vaikeaa

luopua ja luovuttaa,

kun toista niin haluaa.

 

Miksi on niin vaikeaa

irti päästää ja unohtaa,

kun toista niin rakastaa.

 

Miksi on niin vaikeaa

jatkaa yksin matkaa,

kun toista niin kaipaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeita kysymyksiä, ilman vastauksia.
Pistää mietityttämään, että mitä varten täällä ollaan.. 
 

Käyttäjän kaikki runot