Meillä on kissa
sen nimi oli Tauno
kunnes se
havaittiin neidoksi.
Se on hurja tyttö,
syö tapetteja, televisioita
ja soittaa kitaraa;
mutta me panemme
kamarin oven kiinni
ja olemme peiton
alla turvassa ihan
kahdestaan vaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi