Kuka siellä rannalla ruikuttaa?
Se taitaa olla Jaska.
Siltä on loppunna sosiaalituki
ja housuihin tuli reikä.
Sehän on yrittäjä-Jussi.
Sai viiskytä tonnia mätkäytystä,
kun verottaja pilkkua siirsi.
Vaan kukas siellä huvilalla rötköttää?
No sehän on poliitikko Tulkku.
Voi sitä miehelläkin mukavasti mennä,
kunhan vaan on tarpeeksi fiksu.
Selite:
(Tähän sopii vaikka sävel "kaksipa poikaa") Yhdentoista vuoden jälkeenkin taitaa olla kohta taas valitettavan ajankohtainen näinä aikoina.
Alkup. 22.02.2009
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oli ihan pakko kokeilla, miten runo sopi melodiaan. Ja sopiihan se. Tosin minulle tuli ensin mieleen lasten leikkilaulu "Kuka siellä portilla kolkuttaa". Kiitos runostasi. Sai hymyn huulilleni :)