Lotto ja jokeri

Runoilija Juhani

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 10.2.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Dont drown into insanity, drown into the Ocean!
 

Terävää piikkilankaa
korkeita muureja

Sähköisiä silmiä
vihaisia vartijoita

Kalteroituja ikkunoita
aseita ja pakosuunnitelmia

Omaisuutensa kahlittuna 
kotiinsa vangittuna

Kylmänä ja kuolleena 
elävänä haudattuna

Taulu teeveessä tänään
keskiluokan unelmia

Laittaisiko loton vetämään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikkuna ikkunan sisällä joka ahdistaa lukijaakin. Lopetus luo aikamoisen kontrastin.

Oikein mainio runo
Tuossa tilanteessa, kyllä todellakin kannattaa laittaa, jokerikin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot