Katoa

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei merkitystä enää
Ei millään

Mene pois mene pois mene pois

Laitan kädet korvilleni
Minä laulan itken nauran

Katoa katoa katoa

Maailma keinuu ja minä sen mukana
oli elokuun illat täynnä hehkua

Älä muista älä muista älä muista

Sinä kannoit pitelit minua
Sinä keinutit hiljaa

Mennyttä mennyttä mennyttä

Olin sinulle maailma ja kaikki sen meret
Sinä sanoit ettet anna minun mennä

Valhetta valhetta valhetta

Niin vahvoiksi tulivat kätesi
Olin liian hento sylissäsi

Sirpaleita sirpaleita sirpaleita

Maa kumisee helpotusta
Avaan silmäni ja olet jo mennyt

Selite: 
Löysimpä tälläisen arkistojen kätköistä, olisiko vuodelta 2008.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo, joka kuljettaa lukijaa tunnelmasssa sujuvasti mukana. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kuvaa hyvin tunnetta, joka jää silloin, kun kaikki päättyy! ONNEA SINULLE SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI!

surullinen, hyvä

Kaihoisaa surua.

 

Käyttäjän kaikki runot