kaivaten kaunista kaivaten hyvää sukellan pohjalle siellä on syvää Selite: -joskus pintaan suru hiipii- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.10.2003 0:00 uunilintu Lyhyt - upea, koskettava Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.10.2003 0:00 Marko tämä tosiaan on kaunis. Mukavan suora tapa kirjoittaa sinulla Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 29.10.2003 0:00 valokuitu Pintaan ponnista, aalloille auringonpaiste... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Lyhyt - upea, koskettava
tämä tosiaan on kaunis.
Mukavan suora tapa kirjoittaa sinulla
Pintaan ponnista, aalloille auringonpaiste...
Sivut